Μ’ αρέσει – Δεν μ’ αρέσει (23/6/2013)

Μ’ αρέσει

Το βιβλίο της Niemands Rose, «Τα Φώτα Στο Βάθος».

Δεν μ’ αρέσει

1. Η κατάσταση στην πολιτική. Δεν θα επεκταθώ. Σας παραπέμπω εδώ.

2. Αυτό το αίσθημα απόγνωσης, απώλειας, και παντελούς αποκλεισμού από τον έξω κόσμο, που με έπιασε όταν, μεσοβδόμαδα, έκλεισε το κινητό μου, και έμεινα δίχως τις υπηρεσίες του για το τρομερό διάστημα της μιάμισης μέρας!

Ειλικρινά, τι στην ευχή έχουμε πάθει και εξαρτώμαστε τόσο πολύ από τα κινητά; Και, ναι, το ξέρω: έτσι θα είμαστε σε μερικές δεκαετίες με άλλες συσκευές! Αλλά, είναι υπερβολή!

3. Που η Ισπανία έριξε 10 γκολ στην Ταϊτή, για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Πραγματική ξεφτίλα – για τους Ισπανούς βέβαια! Τι ακριβώς θέλατε να αποδείξετε, αγαπητοί πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου, «φούριας ρόχας», κερδίζοντας με 10-0 μία ομάδα που είχε έναν (!) επαγγελματία παίκτη στη σύνθεσή της, και μάλιστα στο πλαίσιο μίας από τις πιο ΑΧΡΗΣΤΕΣ διοργανώσεις όλων των εποχών;

Από την άλλη, είπε κάποιος: «Αν ήμουν εγώ μέλος της εθνικής Ταϊτής, θα με ενοχλούσε εάν οι Ισπανοί δεν τα έδιναν όλα εναντίον της ομάδας μου». ΟΚ, δεκτόν: όχι 10-0 όμως! Νίκη από 6-0 και πάνω δεν είναι νίκη – είναι συντριβή, είναι εξευτελισμός, είναι μείωση, είναι ταπείνωση, του αντιπάλου – και δεν είναι καλό!

Το τραγούδι της εβδομάδας:

By stokegeo Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s