Τριαντάφυλλος

Μα βλέπω κάτι όνειρα/που με τρομάζουν και ξυπνάω/βλέπω κάτι όνειρα/και βλέπω πόσο σ’ αγαπάω“. Το θυμάστε αυτό το τραγούδι; Αν όχι, κάντε κλικ εδώ.

Παραδεχτείτε το: σας “έπνιξε” ένα… τσουνάμι αναμνήσεων!!! Κάποτε ήσασταν έφηβοι!…

Φαντάζομαι, τα ίδια ακριβώς συναισθήματα προκαλούνται και σε ένα σωρό κόσμο, ακούγοντας αυτά τα παλιά τραγούδια!!! Πού είναι όμως τώρα οι φωνές που τα πρωτοερμήνευσαν; Έβγαλαν δίσκο πρόσφατα; Σε ποιο κέντρο εμφανίζονται αυτή τη στιγμή; Τις απαντήσεις σ’ αυτά τα βασικά, θεμελιώδη ερωτήματα έρχεται να δώσει η νέα στήλη του blog, τα Αστέρια του Πενταγράμμου (γιατί δεν νιώθουμε νοσταλγία μόνο με παλιούς ποδοσφαιριστές, έτσι;…)!!!

Η οποία στήλη εγκαινιάζεται σήμερα έχοντας ως “guest” αυτόν που ερμήνευσε τους στίχους με τους οποίους ξεκίνησε το άρθρο μας: τον Τριαντάφυλλο, φυσικά!!!

O Tριαντάφυλλος

Μη με τρυπάς/σαν το τριαντάφυλλο/δε σε αφήνω/διψασμένο κι άφυλλο“, τραγουδούσε (κλικ) μαζί με το Βλέπω κάτι όνειρα του προλόγου ο πρωτοεμφανιζόμενος (τότε, το 1997) νεαρός ερμηνευτής. Η επιτυχία, άμεση.

Ακολουθεί έτσι ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος (1998), Γράμματα κι Αφιερώσεις. Ακόμη και σήμερα, τραγουδιέται το track No4 του δίσκου αυτού: “Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε/αν περάσεις την πόρτα αντίο” – η συνέχεια γνωστή (κλικ).

Ο Τριαντάφυλλος, παράλληλα με τις ερμηνευτικές του ικανότητες, επιδεικνύει και ταλέντο στη σύνθεση: το Δε σ’ αδικώ της Νατάσας Θεοδωρίδου, εξάλλου, είναι δικό του.

Τα χρόνια περνούν. Απ’ όταν πρωτοεμφανίστηκε, ο επιτυχημένος ερμηνευτής έβγαλε πολλούς δίσκους (χαρακτηριστικοί τίτλοι: Η αγάπη δεν περνάει, Στο δικό μου σταθμό, Αφήστε Μήνυμα, Για μένα είσαι εσύ, Καλύτερα, κ.ά.). Βαθμιαία όμως τα… φώτα της δημοσιότητας έπαψαν να τον “λούζουν” όπως παλαιότερα.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, αν είστε φαν του Τριαντάφυλλου, καλό θα είναι να… κλείσετε τραπέζι για το “Άστρα Live” στη Ρόδο. Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, ο Τριαντάφυλλος εμφανίζεται εκεί, πλέον!!!

Advertisements

5 comments on “Τριαντάφυλλος

  1. Γιώργο υποκλίνομαι!! Προτείνω next top star: Λάμπης Λιβιεράτος!! Ήταν και γκόμενος της Αννούλας άλλωστε, οπότε ας τον τιμήσουμε! (@apolyti ellinida star–> χρόνια πολλά!)

  2. Μην ανησυχείς!!! Είναι ήδη στα σκαριά το αφιέρωμα για χάρη του αγαπημένου Λάμπη!!! 🙂

  3. Στην προσευχή σου, Έλα όμως που δεν περνάει, με ποιο σκεπτικό, αφήστε ένα μήνυμα…. αρκετά hitάκια!!!

  4. Pingback: Λάμπης Λιβιεράτος « To blog ενος Γιωργου…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s