Μ’ αρέσει – Δε μ’ αρέσει (5/12/2010)

Το πρώτο post του τελευταίου μήνα του 2010… The final countdown has started: 20 και σήμερα!!!

Μ’ αρέσει

Η απίθανη, ανεπανάληπτη, συγκλονιστική νίκη του Άρη επί της Ατλέτικο μέσα στη Μαδρίτη… Δεν είναι και λίγο να νικήσεις δύο φορές την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ!!! Κάτι που με έκανε να φέρω βαρέως το γεγονός ότι ακόμη και οι “αντικειμενικές” αθλητικές εφημερίδες, την επομένη του “κίτρινου” θριάμβου, είχαν μπροστά-μπροστά στα πρωτοσέλιδά τους τη νίκη της ΑΕΚ επί της κροατικής Χάιντουκ, και τη νίκη του Άρη ακριβώς από πάνω (σαν “δεύτερο θέμα”, ας πούμε). Ε όχι!!!

Bonus Like: Η ποικιλία (με γύρο χοιρινό, γύρο κοτόπουλο, κεμπάπ, λουκάνικο, πατάτες, κρεμμύδι και ντομάτα) του “Ωραίου” (Λεωφ. Θηβών). Τεράστια και γευστικότατη!!!

Δε μ’ αρέσει

Που ξόδεψα δύο ολόκληρα πρωινά μου (εκείνα της Τρίτης και της Τετάρτης) στην εφορία της περιοχής μου… Η οποία, τελικά, μοιάζει με το WoW: όπως στο παιχνίδι, για να αποκτήσεις μια “ζωή” ή ένα όπλο, πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα 1000 κουτάκια, ξέρω ‘γω, έτσι και στην εφορία για να πάρεις ένα (κωλο)χαρτί πρέπει πρώτα να περάσεις από 200 γραφεία (τα οποία συνήθως επανδρώνουν αγενείς ή/και άσχετοι υπάλληλοι). Χώρια η τεράστια ουρά αυτών που ήλθαν στις 11 γιατί δεν ήθελαν να ξυπνήσουν απ’ τις 7-8, και δένει το γλυκό!!!

Bonus Dislike: O Χάρυ Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου. Ακαταλαβίστικο. “Φορτωμένο” με πληροφορίες. Κουραστικό.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s