Μ’ αρέσει – Δε μ’ αρέσει

Το πρώτο φθινοπωρινό Μ’ αρέσει-Δε μ’ αρέσει είναι εδώ! Και, σύμφωνα με τα στατιστικά του blog, είναι το υπ’ αριθμόν 120 στη μεγάλη λίστα των Μ’ αρέσει! Άντε, και στα 200.

Μ’ αρέσει

Η ταινία Inception. Πραγματικότητα, όνειρο, υποσυνείδητο, εφιάλτες, έγνοιες κι επιθυμίες μπλέκονται αρμονικά, με τρόπο μοναδικό και με δράση που σε κρατά στην καρέκλα χωρίς να σε κάνει να αισθάνεσαι ηλίθιος και αηδιασμένος!!!

Πολύ καλός ο ντιΚάπριο, αλλά εμένα πιο πολύ μου άρεσε η Μαριόν (La Vie en Rose) Κοτιγιάρ και η Έλεν Πέιτζ! Όπως και να ‘χει, ήταν μια πολύ καλή ταινία. Σας τη συστήνω!

Δε μ’ αρέσει

Η ήττα της εθνικής από τους Ρώσους την Πέμπτη (ανεξάρτητα του τι έκανε χθες, ενώ ξεκάθαρα δηλώνω ότι ποσώς με ενόχλησε η ήττα από την Τουρκία, που ήλθε φυσιολογικότατα). Η Ελλάδα έχασε από μια σαφώς κατώτερη ομάδα, που υπό άλλες συνθήκες (πιστεύω ότι) θα συνέτριβε εύκολα, επειδή ήθελε να χάσει. Για να μην πετύχει τους Αμερικάνους, λέει, στους “8”, αλλά (πιθανότατα) τους Αργεντίνους (που όποτε μας βρήκαν μπροστά τους μας κέρδισαν…).

Advertisements

2 comments on “Μ’ αρέσει – Δε μ’ αρέσει

 1. Αν και δεν είδα τον αγώνα, εντούτοις έχει βουήξει ο τόπος οτι το παιχνίδι δόθηκε. Προσωπικά δεν συμφωνώ με τα μαγειρέματα. Για μένα, πρέπει πάντα να παίζεις για τη νίκη. Αν την πάρεις εχει καλώς, αν δεν την πάρεις, ε τι να κάνουμε.. τόσες και τόσες χαρές μας έχει δώσει αυτή η εθνική.

  Μ’αρέσει: Η αυριανή ημερήσια εκδρομή στο BRISTOL!!!!!

  Δε μ’αρέσει: Που για να βρεις (αν βρεις) pub να δείχνει μπάσκετ πρέπει να είσαι ή στους Μικρούς Εξερευνητές ή ο Γκαστόνε Ντακ, ή συντάκτης του Time Out. Αλλιώς δεν γίνεται.

  Συνέχεια του απο πάνω Δε μ αρέσει: Το κρίκετ. ΑΥτό δεν είναι άθλημα. Καλύτερα να παρρακολουθώ τουρνουά τάβλι…

  • Κρίκετ; Χαχα!
   Το “άθλημα των τζέντλμεν”; Και δε σ’ αρέσει; Με τα σάντουιτς σολωμού στο ημίχρονο, και τα ταρτάκια κρέμας; 🙂
   Μπάσκετ στην Αγγλία είχα παίξει, πάντως. Ωραία ήταν, ξέρανε.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s