Σας ευχαριστούμε!!!

Κύριοι και διαφεντευτές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, σας ευχαριστούμε!!!

Σας ευχαριστούμε, που έχετε καθιερώσει εξοντωτικά πρωταθλήματα με 800 αγωνιστικές κάθε χρόνο, που κουράζουν τους παίκτες.

Σας ευχαριστούμε, που τα ευρωπαϊκά σας Κύπελλα έχουν το λιγότερο άλλους 11 με 12 αγώνες, που κουράζουν τους παίκτες.

Σας ευχαριστούμε, που έχετε ενσωματώσει στις εγχώριες διοργανώσεις σας ηλίθια και αχρείαστα τουρνουά, όπως το Λιγκ Καπ, που κουράζουν τους παίκτες.

Σας ευχαριστούμε που έχετε καθιερώσει ένα σωρό βλακώδεις, άχρηστες και ανούσιες διοργανώσεις, μόνο και μόνο για χατήρι των χορηγών σας, που κουράζουν τους παίκτες.

Σας ευχαριστούμε, που η μόνη απάντηση κι εξήγηση που έχετε δώσει για τέτοιου τύπου συμπεριφορές, είναι τα λόγια των προέδρων της FIFA, του τέως Ζοάο Χαβελάνζε (“Να το βουλώσουν και να παίξουν!“) και του νυν Σεπ Μπλάτερ (“Οι παίκτες είναι εργαζόμενοι στις ομάδες. Η FIFA δε συζητά με τους παίκτες“), που κουράζουν και τους παίκτες και εμάς.

Σας ευχαριστούμε, εν τέλει, που με τις εξοντωτικές υποχρεώσεις που έχετε επιβάλει στους παίκτες, πολλοί απ’ αυτούς θα χάσουν το Μουντιάλ και δε θα τους απολαύσουμε.

Είναι δυνατόν, αυτό το θηρίο ο Φέρντιναντ να πέφτει κάτω σα γατάκι; Είναι δυνατόν ο αέρινος Ρόμπεν να λυγίζει από “μικροενοχλήσεις”; Καλά, στην περίπτωση του Ντρογκμπά πες ότι έπεσε πάνω στο γίδι, τον Ιαπωνοϊταλοβραζιλιάνο (ναι, τόσες ρίζες έχει…) Τανάκα! Αλλά, και πάλι, ένας ανθρωπόμορφος ταύρος σαν αυτόν τον παικταρά, είναι δυνατόν να σπάει το χέρι του με ένα τζαρτζάρισμα;

Η εξήγηση, είναι μια: ΤΑ ‘ΦΤΥΣΑΝ!!! Δεν αντέχουν άλλο… Πόσο να αντέξει το σώμα, πια; Δίνουν κατά μέσο όρο 70 αγώνες τη σεζόν! Kαι προστίθενται σ’ όλες τις άλλες υποχρεώσεις τους, και οι επιπλέον υποχρεώσεις του Μουντιάλ, τώρα.

Γι’ αυτό δε βλέπουμε φρεσκάδα και ζωντάνια στα Παγκόσμια Κύπελλα, πλέον… Τι να δεις; Κορεσμένους και κουρασμένους σταρ, που τα ‘χουν δώσει όλα όλη τη σεζόν και τώρα τους σέρνουν και στη Νότιο Αφρική για να παίξουν κι άλλα ακόμα παιχνίδια; Το μόνο θετικό που μπορεί να βγει απ’ όλο αυτό, είναι να δούμε καμιά καλή ομάδα απ’ τον υπόλοιπο πλανήτη, με φρέσκους παίκτες και “διψασμένους” για δόξα.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, όμως, τότε καλό θα είναι να μην “ερυθριούν” από οργή οι ιθύνοντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μας, όταν ένας παίκτης πιάνεται ντοπέ. Με τόσες υποχρεώσεις που του ‘χουν επιβάλλει, ενισχύει το σώμα του! Τι να κάνει κι αυτός;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s