Οι παίκτες του ανεξήγητου

Είσαι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός. Στο μπάσκετ. Παίζεις με τον αιώνιο αντίπαλό σου, Παναθηναϊκό. Που ‘χει σηκώσει τα 99 απ’ τα 100 τελευταία πρωταθλήματα Ελλάδας (λέμε τώρα…). Και τον “κερδάς” (που λέει κι ο Αλέφαντος) 46-60 λίγο πριν τελειώσει η τρίτη περίοδος, μέσα στην έδρα του, κι είσαι έτοιμος να σπάσεις το πλεονέκτημά του και να πάρεις τον τίτλο στο γήπεδό σου σε 3 με 4 μέρες.

Και τελικά, με σερί 33-10, ο Παναθηναϊκός σου παίρνει το παιχνίδι με 79-70.

Και ψάχνεις εσύ, τώρα, Ολυμπιακέ, να δεις τι έφταιξε. Κάποιοι οπαδοί σου τα ‘ριξαν στους διαιτητές. Σύμφωνοι, μπορεί να φταίνε κι αυτοί. Ακόμα καθαρίζει ο Τεόντοσιτς την ατημέλητη συνήθως μαλλούρα του απ’ τη φτυσιά του Διαμαντίδη.. Δεν είναι εκεί η ουσία, όμως.

Η ουσία είναι ότι, εσύ, Ολυμπιακέ, υποτάχθηκες ξανά σε μια ποιος ξέρει ποια κατάρα, που σε θέλει τα 13 τελευταία χρόνια να μη σηκώνεις κεφάλι μπροστά στον Παναθηναϊκό. Τι, νόμισες ότι το Κύπελλο που του πήρες πριν λίγους μήνες τον έκανε να φοβηθεί; Αμ δε! Ο ΠΑΟ έχει παίχτες-νικητές, με τίτλους όλων των τύπων και προσωπικότητα. Οι δικοί σου παίχτες, χθες, Ολυμπιακέ, έπαιξαν για 29 λεπτά. Το ματς διαρκεί 40.

Όσοι παίκτες λοιπόν ξέρουν να παίζουν 40 λεπτά, παίρνουν και τους τίτλους. Έχετε δύο ευκαιρίες ακόμα, Παναγιώτη και Ολυμπιακέ. Μετά, πάει…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s