Μ’ αρέσει – Δε μ’ αρέσει (11/4/2010)

11 Απριλίου 2010. Πέρσι, τέτοιο καιρό, συμπλήρωνα πέντε μήνες φαντάρος. Κι είχα μπροστά μου άλλους 7, ως την ολοκλήρωση του χαμένου εκείνου έτους. Τώρα, όμως, συμπληρώνω πέντε μήνες πολίτης, μακριά απ’ τη σαπίλα των ελληνικών χακί. Και με το απολυτήριο στο χέρι, όπως σε κάθε επέτειο της απολύσεώς μου, πάμε να δούμε Μ’ αρέσει-Δε μ’ αρέσει!

Μ’ αρέσει

1. Και μόνο η σκέψη ότι, αυτή τη στιγμή, στις ελληνικές αίθουσες, παίζεται μια ταινία σαν την Τιτανομαχία… Τυπική αρχιδοταινία, με ξυλίκι, σκοτωμούς, φασαρία, χαμό, ό,τι πρέπει για άντρες, από εκείνες που μισούν οι εκάστοτε κοπέλες μας!!! YEAH!

2. Που τη φετινή χρονιά, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουμε δει ΜΠΑΛΑΡΑ και ΜΑΤΣΑΡΕΣ! Η βδομάδα που πέρασε, με μεγάλα παιχνίδια σε Γιουρόπα και Τσάμπιονς, δεν αποτελεί εξαίρεση.

3. Η νίκη της Μπάρτσα χθες στο Μπερναμπέου επί της (κωλο)βασίλισσας Ρεάλ (0-2), όπως και το “άρωμα γυναίκας” στον ελληνικό αθλητισμό, με την κατάκτηση (τι να πρωτοθαυμάσεις):

 • Του Τσάμπιονς Καπ στο πόλο γυναικών (Βουλιαγμένη)
 • Του Γιουροκάπ στο μπάσκετ γυναικών (Αθηναϊκός)
 • Του Len Trophy στο πόλο γυναικών (Εθνικός)…

…κι όλα αυτά μέσα στην ίδια βδομάδα!!! Μίλησε κανείς για… “ασθενές φύλο”; Μπράβο, κοριτσάρες!

Δε μ’ αρέσει

1. Που αποκλείστηκε η Μάντσεστερ απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ.

2. Να προσπαθώ να συνταιριάσω, όταν πρόκειται για έξοδο, τα συμφέροντα όλων των συνδαιτημόνων. Γι’ αυτό και δε μ’ αρέσει να βγαίνω: γιατί όταν συζητιέται μια πρόταση, ο καθένας θέλει να περάσει το δικό του και δεν υποχωρεί με την καμία. Και μετά, είμ’ εγώ ο αντικοινωνικός!

3. Η συνήθης ατάκα, όταν ζητάω ή συζητάω για, δουλειά: “Εεε, μωρέ, ξέρεις τώωωρα, είναι λίγο δύσκολη η περίιιιοδος, δεν θα πληρώνεσαι στην αρχήηη, ίσως και να μη σε κρατήηησουμε“, κλπ. Αν λεγόμουν όμως Χατζηγιαννακόπουλος ή Μπαρμπακορωνάκης, όμως, δε θα ‘χε κρίση, έτσι;

Advertisements

2 comments on “Μ’ αρέσει – Δε μ’ αρέσει (11/4/2010)

 1. ούτε εμένα μαρέσει που αποκλείστικαν οι Κόκκινοι Διάβολοι! Από τώρα σκέφτομαι την ημερήσια που θα κάνω του χρόνου να αποδώσω φόρο τιμής στην πατρίδα τους..

  Όσο για το νρ. 3… και πριν ένα δύο τρία… πέντε χρόνια, που δεν υπήρχε κρίση, πάλι τα ίδια λέγανε.. απλώς τώρα έχουν έτοιμη τη δικαιολογία.

  Καλά που μου το θύμισες αυτό, να πω κι εγώ τι έπαθα..

  Μ’αρέσει: Το “Βιβλία Χώρα” merlot. Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε κρασί – ειδικά αν συνοδεύεται από καλή παρεα…

  Δε μ’αρέσει: Που έφαγα 3 πολύτιμες ώρες από τη ζωή μου να πάω σε μια συνέντευξη στο Χαλάνδρι, σε ένα περιοδικό που έψαχνε εξωτερικούς συνεργάτες, για να μάθω στην πορεία της συνέντευξης ότι εννοούν… αποκλειστικούς εξωτερικούς συνεργατες που να δουλεύουν ΜΟΝΟ εκεί και όχι αλλού! Δηλαδή να δουλεύεις όλη μέρα για αυτούς, χώρις όμως τα καλά της πρόσληψης -ένσημα κλπ. Τι λέτε ρε παιδιά????

 2. Η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη. Υπεύθυνος site, σε δική μου συνέντευξη, είπε “200 ευρώ το μήνα, μετά από ένα μήνα τσαμπέ δουλειάς, με 8 ώρες τη μέρα δουλειά”… 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s