Μ’ αρέσει – Δε μ’ αρέσει (28/2/2010)

Τέλος κι ο κουτσο-Φλέβαρος!!! Έφυγαν κιόλας δύο μήνες, μετά το “μπάσιμο” του 2010. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, που ΄λεγαν και οι Καρβέλας-Βίσση…

Πάμε! Μ’ αρέσει-Δε μ’ αρέσει!!!

Μ’ αρέσει

1. Η ευρω-νίκη του ΠΑΟ. Και η εμφάνιση! Άλλοι τον είπαν “κωλόφαρδο”, άλλοι “μεγάλο”. Θέλει τύχη και μεγαλοσύνη η καλή πορεία, παραφράζω Κάλβο, τρομάρα μου!!!

2. Η προοπτική μιας καλής δουλειάς.

3. Που εμπέδωσαν στην Ευρώπη, και μας δίνουν κι εμάς για τα καλά να καταλάβουμε, ότι δεν είμαστε παρά λαμόγια, κλέφτες, τσάτσοι, ψεύτες, και ρεμπεσκέδες του κερατά. Αυτό κρυβόταν πίσω από το δάχτυλο της Αφροδίτης της Μήλου, στο περιοδικό Focus, αλλά όλοι κοιτάζαμε το κωλοδάχτυλο αντί για την ουσία.

Δε μ’ αρέσει

1. Η διαιτησία του (καλού, κατά τ’ άλλα) Άγγλου Χάουαρντ Γουέμπ, στο Θρύλος-Μπορντώ. Δεν μέτρησε καθαρό γκολ του “κόκκινου”. Να πάει να %*$#@!!!!

2. Όσοι πήραν στα σοβαρά το κωλοδάχτυλο της Αφροδίτης της Μήλου. Στο γερμανικό Focus φυσικά, το θέμα των ημερών.Να πάει να $%^&*@# κι αυτή και το Focus τους!

3. Η μετάδοση αδιασταύρωτων και αβάσιμων πληροφοριών, με αποτέλεσμα η αποδοχή τους να δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα. Όσοι τις διαδίδουν, να πάνε να !@#%$^*!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s