Αναποφάσιστος

Τελικά, ο καιρός θα αποφασίσει; Κρύο; Βροχή; Ζέστη; Αέρας; Τι απ’ όλα; Ο Μάρτης (Μάρτς γδαρτς) έχει το όνομα, ο (κουτσο)Φλεβάρης τη χάρη, μου φαίνεται.

Να αποφανθεί η Πετρούλα: τι καιρό θα έχουμε;

Το πιο αστείο είναι που κάποιοι, με τέτοιο καιρό, θεωρούν ότι μπορούν να γίνουν ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Και βλέπεις τους παίκτες να τσαλαβουτάνε μέσα στα πισινογήπεδα, ακούς τους σπίκερς να εφευρίσκουν νέα αθλήματα (υδρόσφαιρο, ένυδρο ποδόσφαιρο, κάτι τέτοιο είπε ο χθεσινός ρεπόρτερ του Alpha στο παιχνίδι Ξάνθης-Άρη), έρχεσαι στη θέση του κάθε δύσμοιρου Κόκε και Κιντάνα που σέρνονται μέσα στις λάσπες και τις λιμνούλες… Κι ύστερα σου λέει ο άλλος ότι είναι απλώς 22 εκατομμυριούχοι που κυνηγάνε μια μπάλα: τράβα μέσα στη λασπουριά να χτυπιέσαι…

Καλά πάντως που δεν είμαι τώρα στην Αγγλία, ή στις Σέρρες ή την Αλεξανδρούπολη. Χιόνια και κακό! Ένας χαμός γίνεται!!! Αεροπλάνα ακινητοποιούνται, δρόμοι κόβονται. Τρέλα!!!

Ο μόνος που μπορεί να νικήσει τον καιρό είναι οι αγρότες. Και χαλάζι να πέφτει, δε μετακινούνται αυτοί από εκεί. Η ανάγκη τους δαγκώνει τις φτέρνες, που λέει και ο Γκαλεάνο. Αμετακίνητοι.

Θα κοπούν μισθοί, λέει η κυβέρνηση. Λιτότητα. Σκληρή οικονομική πολιτική. Κάντε υπομονή.

Η βροχή όμως συνεχίζει να λυσσομανά έξω. Άραγε, θα ΄χει ήλιο την αύριο;

Advertisements

2 comments on “Αναποφάσιστος

  1. και εδώ, αεροπλάνα μπορεί να μην ακινητοποιούνται, δρόμοι πάντως κόβονται σίγουρα! (κι ας μην είναι κι απ την κακοκαιρία..)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s