Κρασί μπορντό

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έφαγε stake and kidney pie (Άρσεναλ), σοκολάτα (Σταντάρ) και έμενταλ (Άλκμααρ). Ήλθε η ώρα για λίγο φίνο κρασί μπορντό, στο Σαμπάν Νταλμά…

Απ’ το να έπεφτε με καμία Μάντσεστερ, Ρεάλ, Μπάρτσα, ή Τσέλσι, σαφώς και η κλήρωση ήταν καλύτερη. Απορώ όμως με τη βλακεία πολλών Ελλήνων δημοσιογράφων και οπαδών, που νομίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι από τώρα στους προημιτελικούς, μόνο και μόνο επειδή δεν έπεσε με όλες αυτές κι έπεσε με τη Μπορντό!! Λες και η Μπορντό είναι καμιά ομαδούλα της σειράς, και τα “Θρυλικά” παιδιά θα περάσουν από πάνω της σαν οδοστρωτήρες που πατάνε την φρέσκια πίσσα στους δρόμους!

Ναι, είναι ακριβώς οι ίδιοι, που πέρσι είχαν “δώσει” το εισιτήριο της πρόκρισης στον Ολυμπιακό πριν καν βγει να παίξει με τη Σεντ Ετιέν. Τα αποτελέσματα, τα θυμόμαστε όλοι. Και λέγανε (με την σιγουριά εκείνη που μόνο με το “έλα μμμμωρέ” του Αλέφαντου μπορεί να συγκριθεί) ότι ο Ολυμπιακός θα “σκουπίσει” τη Σεντ Ετιέν, κλπ.

Μπορντό: καλύτερη άμυνα και επίθεση των φετινών ομίλων, μάζεψε τους πιο πολλούς βαθμούς από όλες τις άλλες ομάδες (16), και επιπλέον είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας και νίκησε μέσα-έξω τη Μπάγερν στον όμιλό της… Θέλετε κι άλλα; Τι παραπάνω να δει κανείς για να πειστεί ότι ο Ολυμπιακός έπεσε με μια, τουλάχιστον, δύσκολη ομάδα; Ευτυχώς που δεν έπεσε με καμιά άλλη πιο δύσκολη, αλλά όχι ότι η Μπορντό είναι για τα μπάζα!!!

Όσο για τον ΠΑΟ, έχει πιο δύσκολο έργο. Η Ρόμα ανεβαίνει, αν και έχει κακή γενικά σεζόν. Εμπιστεύομαι το διαχρονικά αξιέπαινο ευρωπαϊκό πρόσωπο του Παναθηναϊκού, για να τον βγάλει απ’ το αδιέξοδο!!!

2 comments on “Κρασί μπορντό

  1. Τι πράγματα είναι αυτά; ΑΚούς εκεί τίτλος. ΠΑραπλανητικός, μου άνοιξες την όρεξη για κρασό-κουβέντα και βλέπω ΠΑΛΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑ. ΑΙΣΧΟΣ!

  2. Στο δικό σου το blog το ΄χες γράψει: “όλα είναι ποδόσφαιρο κι ας μην το ξέρεις” (χαρακτηρίζοντας το δικό μου)!!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s