Χαλάζι

Πριν από λίγα δευτερόλεπτα, το τζάμι του δωματίου μου χτυπήθηκε από ένα κομμάτι χαλαζιού… σαν παγάκι! Χειμώνας… Καλομάθαμε στις ζέστες.

Σα χαλάζι θα πέφτουν και τα καλάθια στο Μουντομπάσκετ των Τούρκων, το 2010. Πέσαμε (η Ελλάδα) με Τουρκία, Ρωσία, Κίνα, Πουέρτο Ρίκο, και Ακτή Ελεφαντοστού. Επιθετικές ομάδες όλες τους, με μπόλικο ταλέντο και καλούς παίκτες, θα δούμε ωραίο μπάσκετ. Για την Ακτή Ελεφαντοστού δεν ξέρω, βέβαια, και πολλά: λέτε να ΄χουν… μπασκετικούς Ντρογκμπά; Από μια πρόχειρη μικρο-έρευνα που έκανα, βρήκα ότι σ’ αυτούς παίζει ο Παπέ-Φιλίπ Αμαγκού, που έπαιξε στη δική μας Α1, στην Καβάλα, συγκεκριμένα!!!

Κρίμα και για τους ΑΕΚ-τζήδες, βέβαια, που τους έφυγε ο Κοζώνης. Ήταν κι αυτός μια λύσις, να το πω καβαφικά. Την πιο ωραία ατάκα για τον Κοζώνη, πάντως, ΑΕΚ-τζής μου την είπε: “Ποιος Κοζώνης ρε; Δεν τον θέλω τον Κοζώνη. Και μόνο που βλέπω τη φάτσα του, δε μ’ αρέσει. Σαν τον “Μάκαρο” τον Ψωμιάδη είναι, ο Αγαπούλας της Αμερικής. Πάρε εκεί τη μουστάκα, την ίδια δολοφονική φάτσα, απλά είναι στο πιο κοντό!“…

Και βέβαια, μια που είπαμε και για χαλάζι στην αρχή, συνεδριάζουν τα μεγάλα κεφάλια στην Κοπεγχάγη για το κλίμα… Θα βγει κάτι; Γιατί μου φαίνεται ότι ούτε τώρα θα γίνει κάτι το συνταρακτικό;…

Και, την ίδια στιγμή, οι γιορτές αρχίζουν στην Αθήνα!!! Τώρα με το χαλάζι, βέβαια, μπορεί να σπάσει καμιά μπάλα του δέντρου, ας ελπίσουμε όχι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s