Μ’ αρέσει – Δε μ’αρέσει (29/3/2009)

Πάει κι ο Μάρτης ο ημίγλυκος – μια κρύο, μια ζέστη, μια καφέ, μια ζάχαρη, που έλεγε κι ο Περίδης. Ελπίζω ο Απρίλης να φανεί πιο γενναιόδωρος μαζί μας, απ’ ότι ο Μάρτης. Ας δούμε τι άρεσε και τι όχι, την τελευταία βδομάδα του πρώτου ανοιξιάτικου μήνα.

Μ’ αρέσει

1. Που ο Ολυμπιακός προηγείται πλέον 2-0 νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης, και βαδίζει ολοταχώς για το φάιναλ φορ του Βερολίνου, στο μπάσκετ. 9 χρόνια μακριά από το πάρτι των ημιτελικών είναι πολλά…

2. Που η επόμενη άδεια δεν είναι μακριά – μόνο 17 μέρες. Υπομονή!

3. Όλες οι γλυκές μέρες της βδομάδας που πέρασε. Λίγες ήταν, είναι η αλήθεια. Είναι όμως μοναδικό το συναίσθημα που δημιουργεί μια ωραία, ζεστή, ηλιόλουστη μέρα!

Δε μ’αρέσει

1. Που η εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη, Το κουτί της Πανδώρας, “κόπηκε” από τον Alpha, και ο ίδιος απολύθηκε. Αιτία, οι αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με το Βατοπαίδι. Πάλι καλά που είμαστε μια ελεύθερη χώρα με αγάπη για την αλήθεια και την άλλη άποψη.

2. Που ο Κώστας Χαλκιάς, γκολκίπερ της εθνικής ποδοσφαίρου, χαρακτήρισε “εθνική υπόθεση” τα δύο παιχνίδια της Ελλάδας με το Ισραήλ, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010. Τύφλα να ‘χουν η ακρίβεια, η ανεργία, τα σκάνδαλα, κλπ! Άλλα είναι οι εθνικές υποθέσεις!!!

3. Το αργό Internet. Πραγματικά, εκνευριστικό!!!

2 comments on “Μ’ αρέσει – Δε μ’αρέσει (29/3/2009)

  1. αυτό με την εθνική υπόθεση.. ξαναπές το! Με τόσες πραγματικά εθνικές υποθέσεις ανοιχτές, το παιχνίδι με το Ισραήλ μας μάρανε….

    Μ’αρέσει: Το δίωρο περπάτημα που έριξα σήμερα στον Υμηττό συντροφιά με ένα φίλο. Καθαρός αέρας, φύση, χαμογελαστοί άνθρωποι και μια αίσθηση ευεξίας που είχα να τη ζήσω καιρό!!!

    Δε μ’αρέσει: Που δεν έχω χρόνο να κάμω τα πράγματα που θέλω…

  2. To Δε μ’αρέσει σου είναι ο σύγχρονος καημός μας. Κακά τα ψέματα… 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s