Μ΄ αρέσει – Δε μ΄ αρέσει (15/2/2009)

Κυριακή δεν είναι σήμερα; Ναι, Κυριακή. Τόσες μέρες μακριά από τον πολιτισμένο κόσμο έχασα και το μέτρημα των ημερών.. Συνεπώς, αφού είναι Κυριακή, ένα πράγμα πρέπει να “ανέβει”: το νέο Μ΄ αρέσει-Δε μ΄ αρέσει!!!

Μ΄ αρέσει

1. Η παραμονή μου στο φυλάκιο, τη βδομάδα που μας πέρασε! Ότι καλύτερο για ένα στρατιώτη (ιδίως μετά από μια δύσκολη περίοδο): σου φεύγει η ψυχολογική πίεση, το κυριότερο. Όχι ότι κάνεις τίποτα το τρομερό, αλλά όσο να ΄ναι απαλλάσσεσαι (για λίγο) από ό,τι σε πρήζει στο τάγμα (αναφορές, φωνές, πίεση, άγχος, κλπ).

2. Ο ΠΑΟΚ. Γενικά, φέτος, μου συμβαίνει αυτό το εξής παράδοξο: όποτε σκέπτομαι τον ΠΑΟΚ (του ποδοσφαίρου), δεν ξέρω, χαίρομαι…

3. Που, λόγω του ότι πρέπει να εκπαιδευτώ ως δεκανέας για δύο εβδομάδες, θα χάσω τα προγραμματισμένα για τις δύο εβδομάδες αυτές “σκηνάκια”, που θα γίνουν!!! Και δεν είμαι και εκδρομικός τύπος, όσο να ΄ναι…

Δε μ΄ αρέσει

1. Η ατέλειωτη λάντζα, με την οποία βρέθηκα αντιμέτωπος πρόσφατα στα μαγειρεία της προσωρινής μονάδας μου… Τώρα καταλαβαίνω περί τίνος βραχνά πρόκειται.

2. Που, όσο καλό κι αν είναι το φυλάκιο, αν δεν έχεις τι να κάνεις από ένα σημείο και μετά “πήζει” ο νους σου. Μετά την τέταρτη μέρα, είχα βαρέσει μπιέλλες!

3. Η επιλογή του Γιόνας Καζλάουσκας ως του νέου προπονητή της (σταθερά επιτυχημένης και με διάρκεια) εθνικής ομάδας μας του μπάσκετ. Δε νομίζω ότι θα μας πάει μακρύτερα απ΄ όσο μας πήγε ο “Δράκος” Γιαννάκης.

One comment on “Μ΄ αρέσει – Δε μ΄ αρέσει (15/2/2009)

  1. Χάθηκε τούτη η κυριακάτικη στήλη ρε παιδί μου… Ανέβηκε στα φυλάκια…

    Μ’αρέσει: Η αποστολή στο Κιλκίς. Δύσκολα θα αποφάσιζα να πάω στον τόπο αυτό ταξίδι, και χαίρομαι που τον γνώρισα.

    Δε μ’αρέσει: Που πολλά μου λέγανε οι συνάδελφοι για τους διευθυντάδες εδώ στο περιοδικό, μα όταν ο μπος μας κάλεσε να μιλήσουμε δημοσίως σε μια ανοιχτή συνέλευση παρόντος του ιδιου, όλοι σφυρίζανε αδιάφορα…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s