Μ΄ αρέσει – Δε μ΄ αρέσει (1/2/2009)

Μπήκε και ο “κουτσοΦλέβαρος”, λοιπόν. Ο πιο δύσκολος μήνας της περιόδου, σύμφωνα με το πρόγραμμά μας… Μιας και μπαίνει, λοιπόν, τον υποδέχομαι με ένα ακόμα Μ΄αρέσει-Δε μ΄αρέσει, όπως ορίζει η σημερινή μέρα!!!

Μ’ αρέσει

1. Το δελτίο καιρού του Star με την Πετρούλα Κωστίδου. Γελοίο παντελώς, αλλά αναμφίβολα αλλιώτικο για τα δεδομένα της χώρας! Όλοι ζητάμε Πετρούλα!!!

2. Που οι Έλληνες αθλητικοί συντάκτες πλέον από μόνοι τους ρωτούν τους ξένους ποδοσφαιριστές που έρχονται να παίξουν στη χώρα μας, πώς προφέρεται το όνομά τους!!! Τελευταίο παράδειγμα, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ (και όχι Ντέρμπισαϊρ) του Θρύλου.

3. Το σουβλατζίδικο Σταθμός της Γεύσης, στην Αλεξανδρούπολη. Οικογενειακό κλίμα, φρέσκα προϊόντα, ποιότητα και ωραίο περιβάλλον!!!

Δε μ΄ αρέσει

1. Που ορισμένοι στο στρατό, που έχουν απλώς μια καρεκλίτσα και κάθονται απάνω ή/και μερικές σαρδελίτσες στο πέτο, νομίζουν ότι μπορούν να συμπεριφέρονται σαν (το λιγότερο!) ταγματάρχες ή ταξίαρχοι ή κι εγώ δεν ξέρω τι… Σίγουρα, στη ζωή τους εκτός στρατοπέδου αυτοί οι άνθρωποι είναι ανύπαρκτοι (όσο κακό κι αν ακούγεται αυτό από μέρους μου).

2. Η τζάμπα ήττα του Θρύλου στο μπάσκετ από τη Μιλάνο.

3. Να μη βρίσκω να κάτσω στο αγαπημένο μου νετκαφέ.

Advertisements

5 comments on “Μ΄ αρέσει – Δε μ΄ αρέσει (1/2/2009)

 1. Μ’αρέσει: Να ακούω μετανάστες να μιλούν ελληνικά – το πρώτο στάδιο της ενσωμάτωσής τους στην κλειστοφοβική ελληνική κοινωνία.

  Δε μ’αρέσει: Που δεν είναι υποψήφια για Όσκαρ η εκπληκτική Σάλι Χόκινς, πρωταγωνίστρια της feel good ταινίας “Happy-Go-Lucky” (“Τυχερή κι Ευτυχισμένη”), παρά την εξαιρετική ερμηνεία της. Δηλαδή η Αντζελίνα Τζολί τι παραπάνω έκανε στην “Ανταλλαγή” και αξίζει υποψηφιότητα;

 2. Έλεος πια με αυτή την Πετρούλα! ΕΛΕΟΣ!

  Μ’αρέσει: Που επιτέλους έρχεται- πλησιάζει- φτάνει το νέο μου αυτοκίνητο! Τρέμετε κάμποι και βουνά! Έρχεται το Yaris!

  Δε μ’αρέσει: Η ευκολία με την οποία παιδιά της ηλικίας μας βάζουν μπρος γάμους και παιδιά πατώντας σε σχέσεις που μετρούν μήνες ζωής. Για ηρεμήστε λίγο guys. Παντρευτείτε άμα θέλετε, αλλά το ξέρετε ότι τα παιδιά είναι ισόβια δέσμευση;

 3. Μ αρέσει: το ταξίδι που μου γέμισε τις μπαταρίες”
  Δεν μ αρέσει: που έχασα ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες.

 4. @ Stranger: Εδώ, πάντως, στο στρατόπεδο, λόγω παρουσίας τουρκόφωνων φαντάρων, έχουμε βρεθεί οι Έλληνες στη δύσκολη θέση να μην… καταλαβαίνουμε!!!

  @ dorothea: Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το θυμό όλων σας που μας αρέσει η Πετρούλα! Πρέπει να σε ενημερώσω, ότι έκανα πλήρη ανάλυση του δελτίου καιρού, όπως και το πώς το παραθέτει το κανάλι, κλπ, και κατάλαβα πολλά!!! Πάρτε το λίγο στην πλάκα, όλοι σας! Δεν έγινε και τίποτα: τα άλλα πορνίδια δε σας πειράζουν, και τους πείραξε όλους η Πετρούλα πια;

 5. (συνέχεια, λόγω λάθους)

  Όσο για το Yaris σου, που βγαίνει στους δρόμους πια, τι να πει και το δικό μου, που ακόμα δεν το ΄χω δοκιμάσει; Αν λογίζεις τον εαυτό σου ως “δημόσιο κίνδυνο”, πρέπει να δεις εμένα…

  @ JoaN: Καλώς ήρθες λοιπόν!! Κρίμα για τις φωτό σου.. Υπάρχει πάντα και η μνήμη, έτσι;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s