Μ΄ αρέσει – Δε μ΄ αρέσει (25/1/2009)

Η μόνιμη στήλη της Κυριακής, για αυτό το blog, είχε ολίγον τι χάσει το δρόμο της! Κάτι η αδυναμία για ανέβασμα, κάτι μερικές ποινές προ εβδομάδων, κράτησαν το Μ΄ αρέσει-Δε μ΄αρέσει σε απραξία.

Τώρα, όμως, επιστρέφουμε, και (σε συντετμημένη, “στρατιωτική” μορφή, πάντα), γράφουμε όσα μας άρεσαν (και όχι) τη βδομάδα που πέρασε!!!

Μ΄ αρέσει

1. Η εκπαίδευση της εβδομάδας που πέρασε. Είδαμε από κοντά τανκάκια, ερπυστριοφόρα, μάθαμε 5-6 πράματα, κάναμε κάτι διαφορετικό, εν τέλει. Δεν ξέρω για τους άλλους, εμένα μ΄ άρεσε!

2. (από χθες) Η διαφορά των 12 βαθμών του Ολυμπιακού από τον (αιωνίως) δεύτερο Παναθηναϊκό, μετά την ήττα του τελευταίου από τους Εργοτελίτες!!! Μια επιτυχία, στην οποία ήσαν πολλοί οι… μέτοχοι… Πολυμετοχική, δηλαδή!

3. Η είδηση ότι ο Κροάτης διεθνής αμυντικός (της Ντινάμο Ζάγκρεμπ) Ντίνο Ντρπιτς και η καλή του, Νίβες Κέλσιους (μοντέλο), έκαναν έρωτα στη σέντρα του γηπέδου της ομάδας του παίκτη, του θρυλικού Μάξιμιρ!!! Η απόλυτη φαντασίωση του κάθε ποδοσφαιρόφιλου…

Δε μ΄ αρέσει

1. Που, χθες βράδυ, κι ενώ φίλος μας στο θάλαμο είχε φέρει κιθάρα και μπαγλαμαδάκι και δεξιοτεχνικά μας ψυχαγωγούσε με ωραία τραγούδια, ο ΕΠΟΠ-αρος που είχαμε ως υπεύθυνο διέταξε να σταματήσουμε, “μην τυχόν και μας ακούσει κανένας ανώτερος και μπει μέσα και μοιράσει ποινές“… Και μετά αναρωτιούνται γιατί οι νέοι μισούν τη στρατιωτική θητεία τους…

2. Η αποκάλυψη του πραγματικού χαρακτήρα πολλών ανθρώπων, όταν έρχονται στο στρατό: και αναφέρομαι στο πόσο κακομαθημένοι είναι τόσοι και τόσοι, και φαίνεται αυτό εδώ (και την πληρώνουμε όλοι οι άλλοι, βέβαια).

3. Η αγένεια των ανθρώπων που είναι καιρό στο στρατό (αξιωματικών, συνήθως).

2 comments on “Μ΄ αρέσει – Δε μ΄ αρέσει (25/1/2009)

  1. Μ’αρέσει: Η ατελείωτη μπαρότσαρκα στην οποία επιδίδομαι σχεδόν καθημερινά (ή καλύτερα “καθεβραδυνά”) την τελευταία εβδομάδα.

    Δε μ’αρέσει: Η συνέπειες αυτής, την επόμενη μέρα στο γραφείο…

  2. Να ΄χα κι εγώ ευκαιρίες για μπαρότσαρκα, και ας έγερνα την άλλη μέρα στο επ΄ ώμου!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s