Καλοκαίρι ήταν και πάει…

Ένας μήνας σχεδόν μακριά από την Αθήνα, δεν είναι λίγο… Αν ήθελα να κάνω χιούμορ, θα έλεγα ότι μου έλειψε το υπέροχο αθηναϊκό καυσαέριο, το μποτιλιάρισμα, ότι ξεσυνήθισα στον καθαρό αέρα του χωριού, κλπ…

Κάθε καλοκαίρι μου αφήνει μια γεύση γλυκιά, αλλά και πικρή… Γλυκιά, σαν βάφλα. Πικρή, σαν ωραίες πλην απραγματοποίητες σκέψεις!

Όλα τα καλοκαίρια (μου) έτσι είναι. Γλυκά, για όσα έκανα – πικρά, για όσα δεν έκανα. Τι ωραίο, αλήθεια, το σπορ του να κάνεις σχέδια για το καλοκαίρι!!! Και πόσο πικρή η κατοπινή διάψευση, όταν σχεδόν τίποτα δεν γίνεται… Όλοι εκείνοι που σχεδίαζαν μαζί σου, ξαφνικά είτε γίνονται άφαντοι, είτε βαριούνται αφόρητα. Μα, οι ίδιοι δεν ήταν με τότε που σχεδιάζατε μαζί; Ναι, αλλά, “η ζωή είναι αυτό που συμβαίνει, όταν εσύ κάνεις άλλα σχέδια” (Τζων Λέννον).

Ας αφήσουμε όμως τις γκρίνιες και τα πολυφορεμένα τσιτάτα. Είναι κακή η αχαριστία. Και μπάνια έκανα φέτος, και καλή παρέα είχα, και φάσεις ωραίες έγιναν, και γέλιο ρίξαμε, και απ΄ όλα!!! Τι κι αν υπήρχαν κι άλλα να γίνουν; Καλά είναι κι όσα έγιναν!!!

Μην απορείτε, τέλος, που δεν μπήκα αμέσως στο blog να γράψω… Ήθελα να προσαρμοστώ, λίγο, στο αθηναϊκό περιβάλλον! Κακά τα ψέματα, μου είχε λείψει.

Και του χρόνου, όμως!!! Να ΄μαστε καλά, να ξαναπάμε διακοπές!!!

One comment on “Καλοκαίρι ήταν και πάει…

  1. Νομίζω ότι οι διακοπές πάντα έρχονται και φεύγουν ακριβώς τη στιγμή που πρέπει! Έρχονται όταν είμαστε κομμάτια από την κούραση και φεύγουν όταν είμαστε ανανεωμένοι, και βέβαια προτού βαρεθούμε το καθισιό, αυτό που πολλοί αποκαλούν “κουράστηκα να κάθομαι…”
    Αντε καλό μας χειμώνα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s