Οι αόρατοι!!!

Από χθες βράδυ, οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορούν άνετα να γίνουν σουπερήρωες και να πολεμήσουν το κακό! Κι αυτό, διότι ήταν… αόρατοι! Κι όταν είσαι αόρατος, γίνεσαι σουπερήρωας!!!

Ως τέτοιους είδαμε τους παίκτες του Θρύλου χθες βράδυ: αόρατους. Και χάσανε από την ψυχωμένη ΑΕΚ-άρα, 4-0.

Σκέφτηκα να γίνω ΑΕΚ, για μια βδομάδα, έως ότου να καταλαγιάσει λίγο ο κουρνιαχτός αυτής της σπουδαίας, όσο να ΄ναι, νίκης, να ξεχαστεί, και να ξαναγίνω Ολυμπιακός μετά. Αλλά, κατόπιν, σκέφτηκα ότι δεν αλλάζεις έτσι εύκολα ομάδα! Άσε που, ως φίλος του Ολυμπιακού, έχω δει και χειρότερα (κάτι σβουριχτές 7-άρες, κάτι ήττες από άγνωστες ομάδες, κλπ).

Θρύλε, γερά, πάρ΄ το στα χαρτιά“, φώναζαν οι οπαδοί της ΑΕΚ χθες! Πέραν του ότι, αν τους είχε συμβεί η περίπτωση Βάλνερ, ακόμα θα έκλαιγαν, αν δεν είχαν πάρει τους βαθμούς (το ίδιο ισχύει και για τους κ.κ. Καραγκούνη-“τυπάρα” και Πεσέιρο), νομίζω ότι χθες είχαν την ευκαιρία να χαρούν όσο δε θα ξαναχαρούν ποτέ τους. Τόσο ευρεία νίκη, εναντίον ενός τόσο κακού Θρύλου, πού και πότε θα ξαναδούν; Εκτός κι αν ο ΟΣΦΠ έχει αποφασίσει να μας εκπλήσσει τόσο.. αρνητικά, επί σειρά αγώνων κόντρα στην ΑΕΚ!

Απέναντι στον προπονητή των… θεόπνευστων εμπνεύσεων Νίκο Κωστένογλου (σ.σ. ικανό τον έχω να πει ότι εξουδετέρωσε το Θρύλο ύστερα από προπονητικές εντολές του… Αγίου Πέτρου!!!), ο Χοσέ Σεγκούρα. Πιο ακίνητος και ανέκφραστος και από τον Σόλιντ. Τουλάχιστον, όμως, ο “Τρόντυ” ήταν καλός προπονητής. Έμπειρος και με γνώσεις. Άλλο αν δεν έπιασε σ΄ εμάς. Ο Σεγκούρα απέδειξε ότι είναι, το πιο σωστό, λίγος.

Διάβασα ότι ίσως σήμερα ο “Σώκρα” τον “καθαρίσει” κι αυτόν, όπως “καθάρισε” τον “Λεμόνια” πριν από 3 βδομάδες.

Κι αλήθεια, ρωτάω εγώ, πόσο χειρότερος θα ΄ταν χθες βράδυ ο Τάκης Λεμονής; Στο κάτω κάτω, την ΑΕΚ την έχει κερδίσει τόσες φορές ο sir Τάκης! Αλλά, προτίμησε να τον διώξει ο πρόεδρος, παρά να περιμένει έστω το τέλος της σεζόν. Παλιότερα του ΄χει βγει, τώρα δεν γνωρίζω. Και, βέβαια, αν το σηκώσει ο Θρύλος, λόγω των παικτών του θα το σηκώσει. Όχι λόγω κόουτς.

Λόγω εκείνων των παικταράδων, ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των οποίων θα τους ωθήσει στο να παίξουν καλά, να αποτινάξουν τη ντροπή από πάνω τους, και να φέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Όπως έμαθαν χρόνια τώρα να κάνουν.

Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός, εν τέλει, θα ηρεμήσει και θα διαχειριστεί την ήττα αυτή σωστά. Έχει μάθει να πράττει έτσι χρόνια τώρα.

Όπως μόνο οι Θρύλοι ξέρουν να κάνουν (μ΄ αρέσει που ΄θελα να αλλάξω και ομάδα, και βάζω αυτό το διθυραμβικό τέλος, τρομάρα μου)… 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s